Breakfast bagels met roomkaas, avocado, bacon en gebakken ei

Breakfast bagels met roomkaas, avocado, bacon en gebakken ei

Soms is een goed belegde bagel alles wat je nodig hebt! Als je de ochtend start met deze breakfast bagel, dan kan je de dag in elk geval goed beginnen. 

De breakfast bagel is heel makkelijk te maken en staat in 10 minuten op de (camper)tafel. De avocado, roomkaas, bacon en het gebakken eitje smaken heerlijk bij elkaar en zorgen ervoor dat je lekker gevuld je dag kan starten. Deze bagel is daarom ideaal als ontbijt voorafgaand aan een mooie hike. 

Je kan de bagels ook meenemen. Bewaar ze dan in een bakpapiertje of vershoudfolie.

Soms is een goed belegde bagel alles wat je nodig hebt! Als je de ochtend start met deze breakfast bagel, dan kan je de dag in elk geval goed beginnen. 

P.s. liever vegetarisch? Vervang de bacon dan voor zongedroogde tomaatjes. Ook deze combinatie is heerlijk! 

Bereidingstijd: 10 minuten

Ingrediënten voor 2 personen:

  • 2 verse bagels
  • 1 avocado
  • 6 plakjes bacon
  • 100 gram roomkaas
  • 20 gram bieslook
  • 2 eieren
  • Peper en zout naar smaak
  • Boter of olie om in te bakken

Bereiding:

  • Bak de bacon krokant in een droge koekenpan (ongeveer 2 minuten per kant). Zet apart.
  • Snijd de bieslook fijn. Meng de helft van de fijngesneden bieslook met de roomkaas.
  • Snijd de avocado in dunne plakjes.
  • Bak de eitjes in de pan in een beetje boter of een scheutje olie.
  • Bekleed de bagels met de roomkaas, plakjes avocado, gebakken spek en de gebakken eitjes. Maak het af met peper, zout en extra bieslook.
Over mij

Camperkeuken is een foodplatform met recepten speciaal voor in de camper, caravan of op de camping. Kampeerders hebben vaak maar weinig keukenfaciliteiten tot hun beschikking. Maar geloof me: ook zonder oven, en met maar 2 gaspitjes kan je makkelijke, gezonde en heerlijke gerechten op tafel zetten!

Meer recepten
Blijf op de hoogte,
schrijf je in voor de
maandelijkse
nieuwsbrief
Deel recept

Dit vind je misschien ook lekker

Scroll naar boven

Blijf op de
hoogte

Schrijf je in voor de
maandelijkse nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief