Disclaimer

Alle recepten, teksten en foto’s op deze website en bijbehorende social media kanalen zijn eigendom van www.camperkeuken.nl. Op de inhoud berust copyright en niets mag zonder toestemming overgenomen of gebruikt worden.

Als je recepten wilt gebruiken voor niet-commercieel gebruik, dan is dit toegestaan als je benoemd dat dit een recept van Camperkeuken is, en een verwijzing naar de website www.camperkeuken.nl is toegevoegd.

Alleen bij gegeven toestemming is het mogelijk om foto’s van www.camperkeuken.nl of bijbehorende social media-kanalen te delen (met verwijzing naar de bron) voor commerciële doeleinden. Toestemming kan je vragen via camperkeuken@gmail.com of het contactformulier op de website.

Schending van dit copyright is wettelijk niet toegestaan en er zullen juridische stappen worden ondernomen wanneer dit wel gebeurt.

Ondanks veel checks zou het kunnen dat er typfouten of onjuistheden in de teksten staan. Camperkeuken is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die is ontstaan door het gebruik van deze website.

Scroll naar boven

Blijf op de
hoogte

Schrijf je in voor de
maandelijkse nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief