De combinatie van de zoutige ansjovis, met de pittige en romige comté zorgt voor een extra smaakexplosie!
Als je denkt aan makkelijke gerechten voor in de camper, dan kom je vaak uit op… jawel pasta! En natuurlijk, pasta is ook een heel fijn en makkelijk gerecht voor in de camper, maar ik vind het vaak best zwaar vallen. Dit gerecht heeft daarom naast de pasta lekker lichte ingrediënten.
De combinatie van de zoutige ansjovis, met de pittige en romige comté zorgt voor een extra smaakexplosie!
Geen comté kunnen vinden? Gruyère is ook heerlijk erbij!
Bereidingstijd: 15 minuten
Ingrediënten voor 2 personen:
- 250 gram tagliatelle
- 1 grote broccoli
- 1 blikje ansjovis
- Comté of gruyère (zoveel als je wilt)
- Cherrytomaatjes (ongeveer 15 stuks)
- 1 rode ui
- 2 knoflookteentjes
- Peper en zout naar smaak
- Een flinke scheut lekkere olijfolie
Bereiding:
- Snipper de ui en snijd de knoflookteentjes fijn.
- Snijd de broccoli in kleine roosjes.
- Snijd de cherrytomaatjes in vieren.
- Kook de pasta.
- Bak in een grote wok de ui, knoflook en broccoli in olie tot alles licht gekleurd is de broccoli beetgaar.
- Voeg de gekookte pasta en de gesneden tomaatjes toe.
- Voeg een flinke scheut olijfolie toe en vervolgens de ansjovis.
- Verwarm nog 2 minuten en haal dan van het vuur.
- Schep de pasta op borden en schaaf de comté eroverheen. Maak het af met wat zout en verse peper.