Peanut butter overnight oats met kokos en blauwe bessen 

Peanut butter overnight oats met kokos en blauwe bessen

De regen komt deze ochtend bij ons met bakken uit de hemel. We worden wakker in het mooie maar winderige Lødingen, in Noord-Noorwegen. Extra fijn om op zo’n regenachtige dag al een ontbijtje klaar te hebben staan in de (camper)koelkast. Om snel weer even terug te duiken in bed, met koffie en een bakje heerlijke overnight oats!

Extra lekker om de overnight oats af te toppen met verschillende noten, bessen, rozijnen en geraspte kokos. 

Deze overnight oats heb ik gemaakt met volkoren havermout, om lekker lang verzadigd te zijn. Ik mixte de havermout met pindakaas en amandelmelk voor een extra nootachtige smaak. Extra lekker om de overnight oats af te toppen met verschillende noten, bessen, rozijnen en geraspte kokos. 

Liever vegan? Vervang de yoghurt dan voor een plantaardige yoghurt! 

Bereidingstijd: 5 minuten (en 1 nacht in de koelkast)

Ingrediënten voor 1 portie overnight oats:

  • 5 eetlepels volkoren havermout
  • 2 eetlepels yoghurt
  • 1 eetlepel pindakaas
  • 125 ml amandelmelk
  • 1 eetlepel ahornsiroop of honing
  • Blauwe bessen
  • Fijngehakte amandelen en walnoten
  • Kokosrasp
  • Rozijnen

Bereiding:

  • Meng alle ingrediënten voor de overnight oats met elkaar, bedek het bakje en zet een nacht in de koelkast.
  • Voeg de volgende ochtend de toppings toe, en je ontbijt is klaar! 
Over mij

Camperkeuken is een foodplatform met recepten speciaal voor in de camper, caravan of op de camping. Kampeerders hebben vaak maar weinig keukenfaciliteiten tot hun beschikking. Maar geloof me: ook zonder oven, en met maar 2 gaspitjes kan je makkelijke, gezonde en heerlijke gerechten op tafel zetten!

Meer recepten
Blijf op de hoogte,
schrijf je in voor de
maandelijkse
nieuwsbrief
Deel recept

Dit vind je misschien ook lekker

Scroll naar boven

Blijf op de
hoogte

Schrijf je in voor de
maandelijkse nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief