Pan-tosti met brie, parmaham, perzik en honing

Pan-tosti met brie, parmaham, perzik en honing


Een next-level pan-tosti! Ben jij gek op pan-tosti’s, maar wil je weleens iets anders proberen dan de standaard tosti ham-kaas? Probeer dan eens deze knaller van een tosti! 

Ik ben gek op perziken. Momenteel is het hoofdseizoen van perziken, extra reden om dit lekkere fruit in huis te halen! Perzik is natuurlijk heerlijk in je ontbijt ‘s ochtends, maar ook in combinatie met hartige ingrediënten doet deze vrucht het hartstikke goed! 

Dat merk je als je je tanden zet in deze lekkere pan-tosti! Scoor een goed volkoren brood en beleg deze met romige brie, zoutige parmaham, zoete perzik, verse honing en kruidige tijm. Geloof me, je wil niet meer anders! 

Een next-level pan-tosti! Wil jij weleens iets anders proberen dan de standaard tosti ham-kaas? Probeer dan eens deze knaller van een tosti! 

Bereidingstijd: 10 minuten

Ingrediënten voor 2 pan-tosti’s:

  • 4 sneden brood
  • 80 gram brie
  • 50 gram parmaham
  • 1 rijpe perzik
  • 4 takjes tijm 
  • 1 eetlepel honing
  • Klontje boter

Bereiding:

  • Snijd de brie in dunne plakjes en de perzik in dunne partjes.
  • Beleg 2 sneden brood met de brie, plakjes parmaham en de partjes perzik.
  • Besprenkel de belegde snee brood met honing en ris de blaadjes van de takjes tijm erover. Beleg met de 2 overgebleven sneden brood. 
  • Bak de tosti’s in een klontje boter in een koekenpan in 5 minuten goudbruin. 
  • Keer tussendoor en check of het niet te hard gaat. Houd de deksel op de pan, dan smelt de brie een beetje, extra lekker!
Over mij

Camperkeuken is een foodplatform met recepten speciaal voor in de camper, caravan of op de camping. Kampeerders hebben vaak maar weinig keukenfaciliteiten tot hun beschikking. Maar geloof me: ook zonder oven, en met maar 2 gaspitjes kan je makkelijke, gezonde en heerlijke gerechten op tafel zetten!

Meer recepten
Blijf op de hoogte,
schrijf je in voor de
maandelijkse
nieuwsbrief
Deel recept

Dit vind je misschien ook lekker

Scroll naar boven

Blijf op de
hoogte

Schrijf je in voor de
maandelijkse nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief