Ik ben gek op olijven, feta en bladspinazie. In dit gerecht combineer je deze lekkere Griekse ingrediënten met elkaar!
Op Camperkeuken is al vaker de wrap-pizza voorbijgekomen. Het is en blijft een winnaar omdat de wrap-pizza binnen een paar minuten op de (camper)tafel staat en wel super lekker is! Bovendien kan je hem altijd maken met allerlei lekkere restjes die je in de camper hebt liggen. Maar voor dit recept kan je natuurlijk ook boodschappen doen, want deze combinatie is heerlijk!
De wrap-pizza maak je lekker krokant door hem even kort te bakken in de pan. Ik maak telkens 1 pizza, die we dan samen delen. Ondertussen verwarm ik dan de nieuwe pizza in de pan. Zo heb je altijd een lekker warm stukje van dit Griekse genot!
Ik ben gek op olijven, feta en bladspinazie. In dit gerecht combineer je deze lekkere Griekse ingrediënten met elkaar!
Bereidingstijd: 15 minuten
Ingrediënten voor 2 personen:
- 4 wraps
- 150 gram feta
- 4 eetlepels roomkaas
- 100 gram babyspinazie
- 1 rode ui
- 100 gram zongedroogde tomaten
- 150 gram zwarte olijven
- 50 gram pijnboompitten
- Olijfolie, peper en zout
Bereiding:
- Rooster de pijnboompitten in een droge pan. Zet apart.
- Snijd de zongedroogde tomaten in dunne partjes. Snijd de rode ui in dunne ringen.
- Bestrijk de wrap met roomkaas en verdeel daarna de bladspinazie over de wrap. Brokkel feta erover en vervolg met de ringen rode ui, zongedroogde tomaten en olijven.
- Verhit in een koekenpan een klein scheutje olijfolie. Leg de tortilla-pizza in de pan en verhit deze met de deksel op de pan ongeveer 5 minuten op middelhoog vuur. Haal de deksel de laatste minuut van de pan af en zet het vuur wat hoger, zodat hij lekker knapperig kan worden.
- Schep de tortilla-pizza op een bord. Maak het af met de geroosterde pijnboompitten.